Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Algemeen Directeur Roland Peerenboom vertrekt bij Enza Zaden

Roland Peerenboom, Algemeen Directeur van Enza Zaden heeft om persoonlijke redenen besloten om per 1 juli 2010 zijn werkzaamheden te beëindigen Roland heeft ruim 11 jaar bij Enza Zaden gewerkt, eerst als Commercieel Directeur van 1999 tot 2006 en daarna als Algemeen Directeur. De Directie en Raad van Commissarissen respecteren het besluit van Roland Peerenboom, bedanken hem voor zijn inzet gedurende deze jaren bij Enza Zaden en wensen hem veel succes voor de toekomst.

De Raad van Commissarissen beraadt zich thans over de vraag hoe de opvolging zal worden ingevuld. Dit proces zal uiteraard zo zorgvuldig mogelijk worden gedaan en zal daarom enige tijd in beslag nemen. Ter overbrugging van deze periode heeft de Raad van Commissarissen de heer Ed Veltkamp, Lid van de Raad van Commissarissen van Enza Zaden benoemd als 'Gedelegeerd Commissaris' voor een tijdelijke periode, te beginnen op 1 juli as. In deze positie zal Ed Veltkamp dan optreden als Voorzitter van het Directieteam, om tezamen met de Directie de continuïteit van Enza Zaden te waarborgen.

CV Ed Veltkamp

Ed Veltkamp, 62 jaar, was tot 1986 verbonden aan de Vrije Universiteit te Amsterdam als Hoogleraar in de Toegepaste Erfelijkheidsleer. In 1986 trad hij in dienst bij Sandoz waar hij verschillende functies bekleedde, o.a. President Directeur van Zaadunie, thans onderdeel van Syngenta. In 1996 trad hij toe tot het Unilever concern waar hij binnen het bestuur als Vice President verantwoordelijk was voor het onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma op het terrein van voeding van Unilever wereldwijd. Ed Veltkamp bekleedt verschillende commissariaten en maatschappelijke functies en is sinds 2006 Commissaris bij Enza Zaden. 
Publicatiedatum: