"Gooi je mandarijnen voor negen uur 's avonds om liefde te vinden"

Feng shui-meester geeft tips om ware liefde te vinden

In China werd onlangs Chap Goh Meh gevierd, ook wel bekend als Chinese Valentijnsdag. Op deze dag gooien jonge vrijgezelle vrouwen mandarijnen, voorzien van hun naam en telefoonnummer, in rivieren en meren in de hoop hun ware liefde te vinden. 

Om hun kansen te vergroten, heeft Feng shui-meester Jessie Lee de dames tips gegeven waar en wanneer zij hun fruit het best kunnen gooien. 

Thestar.com citeert Lee als volgt: "De beste tijd om je mandarijnen te gooien, is tussen 17.30 en 20.59 uur. Voor je het fruit gooit, mag je een wens doen." Vrouwen geboren in het jaar van de Aap, Haan en Os hebben volgens Lee deze dag de beste kansen op geluk. 

"Ook mensen die in het jaar van het Paard zijn geboren, hebben een goede kans om hun toekomstige geliefde te ontmoeten tijdens het ritueel," meldt Lee. Vrouwen die onder het teken van het Zwijn zijn geboren zullen dit jaar weinig baat hebben bij het gooien van mandarijnen. Lee raadt hen dan ook aan iemand anders het fruit voor hen in het water te laten gooien.
Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018