Strooiverpakking voor Tomberry

Tomberry pareltomaatjes worden voor en in diverse gerechten gebruikt. "Ze zijn uitermate geschikt als garnering (versiering van het bord). Als amuse: als parel in een oester, op sushi of gestrooid in salades en pasta's zijn ze ook zeer populair. De Tomberry pareltomaat is breed toepasbaar", laat Eminent weten. Met een nieuwe verpakking en onder een nieuw concept geven ze meer aandacht aan deze veelzijdigheid. Ondertussen wordt er gewerkt aan meer kleuren Tomberry® pareltomaten.

Eminent
Eminent is al 35 jaar actief binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten. Ze hebben zich door de jaren heen geprofessionaliseerd in twee vakgebieden. Eminent Food voor de verkoop van speciale groenteproducten en Eminent Seeds voor de veredeling van de speciale groentenrassen

Veredeling
Het assortiment van Eminent Food heeft zich de afgelopen jaren steeds meer uitgebreid met nieuwe types en variëteiten. "Alles wat afwijkt van standaard groente in vorm, kleur, maat of smaak heeft direct onze aandacht. Voldoen deze producten aan onze hoge eisen, dan voegen wij deze toe aan ons assortiment", vertellen ze. 

Verkoop
Eminent Seeds is gespecialiseerd in de veredeling van speciale tomaten, paprika's en pepers. Met het unieke genen pakket onderscheiden wij ons van alle andere veredelingsbedrijven. 

Op de lijst van hybrides staan de Tinkerbell, de rode en gele babyblok paprika, de Tomberry, de rode en gele pareltomaten en de Habanero F1 peper. De veredeling van deze specialties vindt plaats in eigen huis door gebruik van de modernste veredelingstechnieken en onder de strenge regels van het GSPP protocol.Tomberry
Een van de bekendste producten van Eminent is de Tomberry. "De parel in ons assortiment. 's Werelds kleinste tomaat is een uniek product door Eminent ontwikkeld. De Tomberry is in rood en geel verkrijgbaar, maar we werken ook al hard aan de veredeling van andere kleuren", vertellen de veredelaars. 

Nu is er een nieuwe verpakking voor het product ontwikkeld, waarmee meer aandacht gegeven wordt aan het concept achter de tomaat en de toepasbaarheid ervan. "De Tomberry is klein van stuk, maar groots in z'n toepassingsmogelijkheden: geschikt als finishing touch op een amuse, maar ook eenvoudige te gebruiken als strooi/garneer-tomaat door een salade. Met die gedachte hebben wij een verpakking ontwikkeld die bijdraagt aan de toepasbaarheid en het concept compleet maakt. Het communiceert alles: gebruikstips, toepassingen, houdbaarheid, maar bovenal gebruiksgemak."


The new art of creation
En dat is niet het enige. Op de Fruit Logistica wordt ook een nieuw kwaliteitslogo geïntroduceerd. "We willen voorop lopen en de beste zijn, dus stellen we hoge eisen aan onszelf. We vinden dat onze klanten dat ook van ons mogen verwachten. Deze beloftes en waar we als Eminent voor staan, komen terug in ons nieuwe kwaliteitslogo en onze huisstijl, the new art of creation."

Fruit Logistica Berlijn, Hall 3.2 stand C26

 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018