Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De meeste mensen bereiden broccoli verkeerd

Veel mensen koken broccoli verkeerd, waardoor belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. Voedingsdeskundigen adviseren vooral stomen, omdat deze methode vitamines zoals vitamine C optimaal behoudt, schrijft De Hoop. Koken op hoge temperaturen leidt juist tot aanzienlijk verlies van nutriƫnten. Zorgvuldige bereiding van verse broccoli draagt bij aan een betere gezondheid en maximale voedingswaarde.

Bron: De Hoop Amsterdam

Gerelateerde artikelen → Zie meer