Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Plus-ondernemer Jan Verbeeten:

"Diepvriesgroenten en gesneden fruit winnen terrein dankzij kwaliteit en gemak"

Het diepvriesschap in supermarkten groeit in populariteit, vooral door verbeterde kwaliteit en het gemak dat vriesproducten bieden. Dat zegt Plus-ondernemer Jan Verbeeten in een interview met LevensmiddelenKrant. "Een aantal producten uit de diepvries is zelfs verser dan wat je in het conserven- of versschap vindt, zoals groenten die direct na het oogsten worden ingevroren", aldus Verbeeten.

Gesneden fruit uit de diepvries is een sterk groeiend segment, net als kant-en-klaarmaaltijden en klassieke gemaksproducten zoals pizza, ijs en friet. Volgens Verbeeten spelen innovaties in kwaliteit een grote rol: "Pizza's kunnen tegenwoordig qua smaak concurreren met die van de pizzeria."

Bron: LevensmiddelenKrant

Gerelateerde artikelen → Zie meer