Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heropening HANOS-ISPC Breda met "unieke groenten en fruit"

Groothandel HANOS-ISPC Breda heeft deze week zijn vernieuwde vestiging feestelijk heropend. Met ruim 26.000 vierkante meter aan horecabeleving en een assortiment van meer dan 100.000 producten, wil de locatie het culinaire hart van de regio vormen. De versafdeling is helemaal vernieuwd en biedt circa 3000 vierkante meter aan versbeleving en specialisten. "Wie naar onze versafdelingen komt, waant zich in een 'Walhalla vol vers'. Onze versspecialisten praten u maar al te graag bij over wat we u te bieden hebben. Van dry-aged vlees tot zilte oesters en van unieke groenten en fruit tot klassiek wild & gevogelte."

De opening werd verricht door actrice Nicolette van Dam, waarna een uitgebreid culinair programma startte verzorgd door een aantal chefs. Gastchefs namen de keukens over in het Relais du Marché, FoodXperience-chefs verzorgden demonstraties in het Culinair Theater en op de Food Market presenteerden meer dan honderd leveranciers hun producten. Ook culinair journalist en tv-chef Sarah Puozzo was aanwezig voor Italiaanse proeverijen en signeersessies van haar nieuwste boek.

Voorpaginafoto: © Hanos

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer