Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na 13 jaar sluit restaurant De Dyck: missie blijft voortleven

Restaurant De Dyck in Woubrugge sluit op 16 juli de deuren. Eigenaar Reinier Kempenaar begon het restaurant met een duurzame missie en verwierf een Groene Michelinster. De hoge personeelskosten en intensieve bedrijfsvoering maken het concept echter niet langer houdbaar. Kempenaar wil zich blijven inzetten voor een duurzamere voedselketen en blijft actief in zijn moestuin: "We hebben laten zien hoe het ook kan."

Klik hier om verder te lezen