Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische astronaut neemt witloof mee naar ISS

Astronaut Raphaël Liégeois vertrekt in 2026 naar het ISS en kiest voor Belgische klassiekers als ruimtecomfortfood: witloofrolletjes met kaassaus en Luikse balletjes. De gerechten worden aangepast aan de ruimteomstandigheden en krijgen een persoonlijke toets met lokale ingrediënten zoals Orvalkaas. Het is de eerste keer dat witloof meereist naar de ruimte, zegt Vilt.

Klik hier om verder te lezen