Dat betekent in de maand mei dat het vooral om asperges gaat want die worden op dit bedrijf geteeld. Gastrovan streeft er naar om zoveel mogelijk te doen met streekprodukten. Daarom gaan ze ook naar de streken waar wat bijzonders wordt aangeboden in de vorm van groenten, fruit of vlees.

Ze wilden graag wat doen met asperges, aardbeien en aardappeltjes en zo kwamen ze bij Chris en Toos aan de Kruisweg nr 2 in Lepelstraat terecht. Wat ze precies gaan maken zal duidelijk worden op zaterdag. Alle klanten en belangstellenden zijn van harte welkom om te komen proeven. Het festijn gaat om 10.30 van start en zal zeker tot in de namiddag tot 16.00 uur doorgaan.

De kookgroep Gastrovan heeft een website waar u desgewenst meer informatie kunt verkrijgen over dit bijzonder trio met een passie voor koken met streekgerechten.
www.gastrovan.nl Ze hebben er zelfs een boek over geschreven onder de titel “Met je neus in de boter’ dat begin juni zal verschijnen. Bekijk en beluister het praatje dat Rinus van Wezel maakte met Toos Ooms.