Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxe avocado toast van 147 euro doet debat oplaaien

Een straatverkoper uit Surat heeft een avocadotoast van 13.000 Rs (147 euro) gemaakt met zeldzame pule-kaas. Deze kaas wordt gemaakt van ezelinnenmelk uit de Balkan en kost 51.000 Rs (575 euro) per halve kilo. Het gerecht combineert gepureerde avocado, olijfolie, sesamzaadjes en masala's, met daarop de luxe kaas. Sociale media reageerden zowel gefascineerd als sceptisch, waarbij de prijs en het concept van luxe streetfood in twijfel werden getrokken. De creatie benadrukt de trend van het mengen van alledaagse gerechten met exclusieve ingrediƫnten, en wakkert discussies aan over verwennerij, innovatie en de waarde van zeldzame culinaire ervaringen.

Publicatiedatum: