Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greefa levert sorteer- en verpakkingsmachines aan Fresh Energy Egypt

Fresh Energy Egypte en Greefa Nederland hebben hun samenwerking officieel gevierd. Deze mijlpaal markeert het begin van een vruchtbare samenwerking tussen de twee bedrijven. Fresh Energy Egypt, een grote teler en exporteur van groenten, kocht onlangs een serie geavanceerde sorteer- en verpakkingsmachines van Greefa. Deze machines worden gebruikt voor het sorteren en verpakken van paprika's, komkommers en tomaten voor export naar de Europese markt.

De keuze voor Greefa was voor Fresh Energy Egypt een logische stap in hun streven naar kwaliteit en efficiëntie. Greefa, bekend om hun technologieën en betrouwbare machines, bood oplossingen die perfect aansloten bij de behoeften van moderne land- en tuinbouwbedrijven. Met de nieuwe apparatuur kon Fresh Energy Egypt niet alleen hun productiecapaciteit verhogen, maar ook de kwaliteit van hun producten waarborgen en optimaliseren om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de Europese retailketens.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 8 juli waren vertegenwoordigers van beide bedrijven aanwezig om deze samenwerking te bekrachtigen. Er werd een officiële ondertekeningsceremonie georganiseerd met dr. Mohamed Mohab, CEO van Fresh Energy Egypt, en Jan Nijland, Director Sales & Engineering van Greefa. Daarnaast was Ahmed Allam van Egyptian Packaging & Plastic Systems Corp, de officiële dealer van Greefa in Egypte, aanwezig om de samenwerking verder te bekrachtigen.

Fresh Energy was verheugd over de samenwerking met Greefa. "Met de sorteer- en verpakkingsmachines van Greefa kunnen we onze processen optimaliseren en beter voldoen aan de hoge eisen die we aan onszelf en onze klanten stellen", aldus Mohamed Mohab. Greefa deelde dit enthousiasme en zag de samenwerking als een kans om hun expertise op een nieuwe markt te demonstreren.

De samenwerking tussen Greefa en Fresh Energy markeert het begin van een langdurig partnerschap. Het is ook Greefa's eerste en belangrijkste engagement met de groentesector in deze regio.

Deze samenwerking belooft een positieve invloed te hebben op de efficiëntie en kwaliteit van de productie bij Fresh Energy, wat uiteindelijk zal resulteren in groenten van hoge kwaliteit voor de export naar Europa. Beide bedrijven kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een toekomst vol groei en innovatie.

Voor meer informatie:
Fresh Energy Egypt
Tel: +20 01127818786
www.egyptfreshenergy.com

GREEFA
www.greefa.com

Publicatiedatum: