Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het oogt veel ruimtelijker"

Odin Driebergen heropend na grondige make-over

Tholen - Afgelopen vrijdag is de heropening van de Odin winkel in Driebergen feestelijk gevierd. De winkel heeft een grondige make-over gekregen. "Het was echt een verrassend leuk moment. We hadden wat proeverijen en er kwamen wat mensen speciaal voor dit moment naar de winkel. Het stond ramvol toen de kinderen het lintje doorknipten", vertelt Siebe Voogt, die trots is op het resultaat dat met het hele team vanuit de coöperatie gerealiseerd is. "Dit soort projecten maken mijn werk extra uitdagend en interessant."

De kinderen van Siebe en regiomanager Wendy Visscher knippen het lintje door

De winkel is een volle week gesloten geweest. Wat is er allemaal aangepakt tijdens de grondige make-over? "Het is handiger om aan te geven wat er niet veranderd is. Alle koelingen zijn nog zoals ze waren. De broodafdeling is ook hetzelfde gebleven. Afgezien van de koelapparatuur, is de winkel volledig leeg gehaald en zijn alle wanden netjes gemaakt. Ook is de winkel helemaal bijgewerkt naar de huisstijl van Odin, ook wat signing betreft. Hierdoor kunnen we iets meer dezelfde identiteit tonen."

Ook al het schapmateriaal is nieuw, geeft Siebe aan. "De schappen stonden er al heel lang. Om een beeld te geven: de vorige verbouwing was tien jaar geleden en toen zijn de schappen niet vervangen. Het nieuwe materiaal is efficiënter qua ruimtegebruik. Er past meer product in het schap, maar ze zijn als meubel kleiner. Vooral aan de bodem zijn ze wat smaller, waardoor de gangpaden een stuk breder zijn geworden. Het oogt hierdoor veel ruimtelijker. Verder is het kassablok dichter bij de ingang geplaatst. Dit alles zorgt ervoor dat er meer artikelen in de winkel staan. Ook oogt de winkel nu ruimer. De eerste reacties van de klanten luiden: 'Oh, wat is het ontzettend ruim en mooi'." Er is ook ruimte ontstaan voor een koffietafel. "Dit is een mooie aanvulling."

De winkel in Driebergen is één van de drukstbezochte Odin-winkels, met relatief gezien veel leden. "Er zijn nu bijna 1000 mensen die in 'hun' winkel lid zijn geworden van Coöperatie Odin. En dat is ook te merken op de winkelvloer. Onze klanten zijn over het algemeen zeer betrokken bij het wel en wee van de winkel. Sommigen komen al decennialang in de winkel."

De video in deze LinkedInpost van Odin-directeur Merle Koomans van den Dries geeft een goed beeld van de vernieuwde winkel:

Voor meer informatie:
Siebe Voogt
Odin Driebergen
Traay 53
3971 GC Driebergen
034 3512122
[email protected]
www.odin.nl