Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hendrix Fruit & Vegetables en P. Seelen Grubbenvorst slaan handen ineen:

"Door breed assortiment meer volume per klant afzetten"

Tholen – Hendrix Fruit & Vegetables BV en P. Seelen Grubbenvorst BV hebben op 8 juli een samenwerkingsovereenkomst ondertekend en bekrachtigen daarmee de oprichting van het nieuwe bedrijf Hendrix & van Leeuwen BV. Jeroen Hendrix, eigenaar en directeur van het gelijknamige bedrijf, wordt in de nieuwe constellatie algemeen directeur, en wordt bijgestaan door de gebroeders Thomas en Jordan van Leeuwen als vennoten. Hoewel het team van Hendrix Fruit & Vegetables BV meeverhuist naar het pand van P. Seelen Grubbenvorst BV, blijven beide bedrijven als afzonderlijke BV operatief, benadrukt men.

Marc Seelen, huidig algemeen directeur van P. Seelen Grubbenvorst BV, doet daarmee een stap terug. "Het ontbreken van een opvolger was voor Marc de voornaamste beweegreden om voor deze constructie te kiezen, waarbij het waarborgen van de continuïteit en de verdere modernisering voorop staan", laten de samenwerkende partijen in een verklaring weten. Afnemers van P. Seelen Grubbenvorst BV zullen daarbij op korte termijn ook gebruik kunnen maken van de webshop die Hendrix Fruit & Vegetables BV reeds in gebruik heeft.


Van links naar rechts: Jeroen Hendrix, Marc Seelen, Jordan van Leeuwen en Thomas van Leeuwen.

Gebundelde afzet, breder assortiment
Men verwacht met name synergie-effecten met het oog op gebundelde afzetstructuren en een breed assortiment, aldus algemeen directeur Jeroen Hendrix. "P. Seelen Grubbenvorst BV is sinds jaar en dag specialist op het gebied van vollegrondsgroenten zoals prei, courgettes en kasgroenten zoals tomaten, maar ook regionale aardbeien en asperges. Hendrix fruit & Vegetables BV is daarentegen weer sterk op het gebied van mix-pallets met o.a. glasgroenten, vollegrondsgroenten, exoten en cressen. Het uitgangspunt is dan ook niet alleen ons internationale klantenbestand de komende jaren gestaag uit te bouwen, maar juist ook door een breed assortiment aan te bieden meer volume per klant af te zetten."

Voor meer informatie:
Jeroen Hendrix
Hendrix Fruit & Vegetables BV / P. Seelen Grubbenvorst BV
Venrayseweg 118a
5928 RH Venlo
Tel.: +31 (0)6 55801433
[email protected]
www.hendrixfruit.nl
www.pseelen.nl