Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

St vd Brink neemt Land Transport Harkema over

Transportbedrijf St vd Brink kondigt de overname van Land Transport in Harkema aan. De officiële ondertekening van de overname vond plaats op vrijdag 5 juli 2024. De overname vindt met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 plaats.

In goede handen
Land Transport heeft 50 medewerkers, 40 trekkende eenheden en dagelijks 10 charters op de weg. Eigenaresse van Land Transport Hennie Dijkstra is blij dat Land Transport in goede handen terechtkomt. "St vd Brink heeft een goede naam in de markt en dit beeld werd bevestigd door Bremer Transport met wie we al geruime tijd samenwerken. Nadat het besluit was genomen dat het de juiste tijd is om Land Transport over te dragen, viel mijn keuze op St vd Brink. Land Transport verdient het om in goede handen terecht te komen en daarom benaderde ik Alex van den Brink. Ik ben erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen en dat ik verbonden blijf aan Land Transport. Hier zal ik mede verantwoordelijk blijven voor de commerciële activiteiten en het relatiebeheer", aldus Hennie Dijkstra.

Samen vooruit
De overname van Land Transport is een strategische keuze. "Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en zien de integratie van Land Transport én de extra locatie in Harkema als een mooie uitbreiding van onze activiteiten. Samen kunnen we onze klanten nog beter bedienen en nieuwe kansen benutten. Bovendien verstevigt dit onze positie in het noorden van Nederland waar we ook met onze onderneming Bremer Transport gevestigd zijn", zegt Alex van den Brink, algemeen directeur St vd Brink.

Voor meer informatie:
St vd Brink
Samsonweg 6
1521 RC Wormerveer
T: (+31) 75 647 20 80
www.stvdbrink.nl

Land Transport
Betonwei 37
9281 KT Harkema
(0512) 361 556
[email protected]
www.landtransport.nl

Publicatiedatum: