Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen hun krachten

Twee bedrijven met een rijke geschiedenis in verse, lokale en kwalitatieve producten gaan samen. De Eetgemak Groep, bekend om haar verse gerechten op maat en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten.

Beide bedrijven delen een vergelijkbaar DNA, maar brengen elk hun unieke expertise in. De Eetgemak Groep heeft zijn naam gevestigd door het bereiden van verse gerechten op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderopvang en horeca & catering. TotaalVERS richt zich op de belevering van de Cure & Care sector met een totaalpakket aan vers-, diepvries-, food- en non-food producten. Daarnaast bedient TotaalVERS de industrie met een kwalitatief hoogstaand assortiment van gesneden aardappelen, groente en fruit. 'Samen creëren we een "one stop shop" voor onze huidige en toekomstige klanten', aldus Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak Groep.

Focus op continuïteit en groei
"De focus van de samenwerking ligt op het behouden van de huidige dienstverlening, waarbij bestaande organisaties, merken en partners worden gerespecteerd. Klanten kunnen rekenen op een nog betere service zonder dat er veranderingen plaatsvinden in de operaties in Katwijk en Spijkenisse. Beide locaties worden optimaal benut, en alle medewerkers blijven hard nodig in de verwachte groeiperiode", zo melden de bedrijven.

De dagelijkse leiding van TotaalVERS blijft voorlopig in handen van het huidige management.
'Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie binnen de zorgmarkt en andere kanalen', aldus Ronald van der Leer, algemeen directeur TotaalVERS. Door de gezamenlijke positie binnen deze segmenten te versterken, kan de toekomstige dienstverlening van beide bedrijven verder geoptimaliseerd worden.

Voor meer informatie:
Eetgemak
Taanderstraat 9a
2222 BG Katwijk
Tel: 071-4084140
[email protected]

Publicatiedatum: