Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandse producten onder de aandacht bij NLvoedt-event

Op dinsdag 2 juli werd in het perscentrum Nieuwspoort het NLvoedt-event georganiseerd. "Gasten genoten, onder het netwerken, van de wedstrijd die het Nederlands elftal speelde tegen Roemeniƫ in het EK. Organisaties uit de Nederlandse agrofoodsector zorgen voor een keur aan mooie gerechten, gemaakt van voedselproducten van eigen bodem", zo meldt de organisatie.

"De bijeenkomst was een schot in de roos, met een ouderwets goede opkomst. Er werd flink bijgepraat, heerlijk gegeten en in de Oranjehoek werd gescoord door het Nederland elftal. Een waardige en voedzame afsluiting van het parlementaire jaar." NLvoedt staat voor (h)eerlijk agrarisch voedsel uit Nederland, van boer tot bord.

"Kamerleden, beleidsmakers en stakeholders uit de food- en agrosector waren ook dit jaar weer in groten getale aanwezig. Met een diner-buffet leverden de voedselmakers van Nederland een goede bodem om het zomerreces in te gaan. Een mooi moment om de aanwezige Parlementariƫrs te bedanken voor hun inzet en harde werk in het afgelopen jaar."

"Daarbij werd ook aandacht gevraagd voor de talloze boeren, tuinders, vissers en verwerkende bedrijven die dagelijks zorgen voor voedzame producten op ons bord. Een kratje vol mooie, oer-Hollandse producten stond daarvoor symbool."

Het kratje met (h)eerlijke Hollandse producten zal ook worden aangeboden aan de nieuwe minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur. De Nederlandse voedselmakers willen de minister daarmee een goede voedingsbodem geven om haar ambtstermijn mee te starten.

Bron: NLvoedt

Publicatiedatum: