Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interfresh Eurasia, 26 tot 28 september in İzmir

"Turkije ideale toegangspoort tot Rusland, Centraal-Azië"

Dit jaar wordt de Turkse beurs Interfresh Eurasia gehouden in İzmir van 26 tot 28 september 2024, in plaats van in Antalya. Maar dat is niet het enige nieuwe aspect van dit jaar, volgens Murat Özer, algemeen coördinator van het evenement Interfresh Eurasia: "Dit jaar valt Interfresh Eurasia op door zijn opmerkelijke groei, met een toename van meer dan 200 procent in zowel het aantal exposanten als deelnemers. We zien nieuwe bezoekers uit verschillende landen, wat resulteert in nieuwe kopers. Aan de zijde van de exposanten hebben we ons aanbod uitgebreid met niet alleen verse groenten en fruit, maar ook gedroogde, gevriesdroogde, diepgevroren en geconserveerde producten, evenals een breed scala aan groente- en fruitsappen en sauzen."

Özer verwacht dat de diversificatie ook zal leiden tot een toename van het aantal bezoekers uit andere sectoren, zoals logistiek en verpakking, evenals uit meer landen dan voorheen. "Voor Interfresh Eurasia 2024 richten we ons op vijf hoofdcategorieën: verse en gedroogde groenten en fruit, gevriesdroogde producten, conserven, een variëteit aan fruit- en groentesappen, en sauzen gemaakt van deze producten. Om deze producten te kunnen presenteren, hebben we speciale secties voor logistiek, verpakking, opslag en nieuwe technologieën op het evenement. Vorig jaar verwelkomden we 2.145 kopers uit 44 landen. Dit jaar hebben we al toezeggingen van kopers uit 55 landen en meer dan 30 vertegenwoordigers uit de ketenmarkt, wat wijst op groeiende wereldwijde belangstelling voor Interfresh als een vooraanstaand handelsplatform in de groente- en fruitsector."

Özer merkt op dat het evenement ook steeds meer interesse krijgt van exposanten uit het Midden-Oosten. Deze exposanten zullen hun eigen paviljoen hebben: "Ons evenement heeft aanzienlijke internationale erkenning gekregen. Als de eerste grote beurs op de Europese markt na de zomervakantie, hebben we onze reputatie als toonaangevend platform voor netwerken en zakelijke transacties versterkt. We zijn er trots op exposanten uit diverse landen te verwelkomen, waaronder uit het Midden-Oosten, die hun eigen paviljoen zullen hebben. Deze diversiteit benadrukt de status van Interfresh als een wereldwijd platform met niet alleen Turkse producten, maar ook exotisch fruit en geavanceerde machines van gerenommeerde internationale merken. Op dit moment hebben we al exposanten uit meer dan tien landen."

Özer benadrukt dat er veel voordelen zijn voor buitenlanders die willen exposeren tijdens Interfresh Eurasia. "De unieke geografische positie van Turkije op het kruispunt van Azië en Europa biedt ongekende mogelijkheden voor exposanten. Met visumvrije toegang tot 117 landen en directe vluchten van Turkish Airlines naar meer dan 120 landen is Turkije de ideale toegangspoort tot markten die zich uitstrekken van Rusland, Centraal-Azië en Europa tot Afrika."

"Deelnemers kunnen een dynamische omgeving verwachten, vol mogelijkheden om in contact te komen met handelaren en exposanten van verschillende achtergronden en regio's. Met stimuleringsmaatregelen en subsidies van de overheid die de handelsvooruitzichten verder verbeteren, is Interfresh een evenement dat spelers uit de sector niet mogen missen. Ik wil graag benadrukken dat dit de vijfde editie van Interfresh is, maar dat we ons zevende jaar vieren. Interfresh is uitgegroeid tot een vooraanstaand platform voor het presenteren van groenten en fruit," besluit Özer.

Het aftellen tot het evenement is begonnen, dus neem contact op met Interfresh Eurasia voor VIP-mogelijkheden, via deze link.

Voor meer informatie:
Mine Kandemir
Interfresh Eurasia
Tel: +90 544 625 9795
[email protected]
https://www.euroasiainterfresh.com

Publicatiedatum: