Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Nieuwe state-of-the-art locatie biedt ruimte voor groei'

Grossiers Düsseldorf vinden nieuwe thuishaven in stadsdeel Hilden

De groothandelsmarkt in de Duitse metropool Düsseldorf heeft een nieuwe locatie gevonden. Het decennia oude handelsterrein aan de noordkant van het centrum sluit eind dit jaar zijn deuren en verhuist naar het zuidelijke stadsdeel Hilden. Voor de groothandelsmarkt en de grossiers aldaar komt daarmee een einde aan jaren van onzekerheid rondom het voortbestaan van de Großmarkt.

De nieuwe locatie biedt niet alleen meer plaats en betere logistieke mogelijkheden, maar ook een moderne infrastructuur die voldoet aan de huidige standaards binnen de verssector. Zowel klanten als leveranciers zullen in de toekomst profiteren van de efficiënte en service-gerichte inrichting van het nieuwe handelsterrein, meldt de vereniging van grossiers in een persbericht.

Met de nieuwe locatie verwacht men niet alleen bestaande afnemers te bedienen, maar wil men - ook met het oog op de gunstige ligging - weer nieuwe markten aanboren. Gelegen in de urbane driehoek Düsseldorf, Keulen en Wuppertal biedt de nieuwe locatie een interessant groeipotentieel. Ook grossiers uit Keulen en het Bergische Land hebben reeds naar beschikbare bedrijfsruimte geïnformeerd. "Met een solide basis aan grossiers, een goed netwerk, een professioneel management en een moderne infrastructuur zien we de toekomst weer rooskleurig tegemoet."

Op de nieuwe locatie zijn niet alleen loodsen, maar ook kantoorruimtes beschikbaar. Deze kunnen worden gebruikt door commissionairs, handelsbedrijven of andere commerciële ondernemingen. "Hier is nog ruimte beschikbaar, dus neem gerust contact op met onze backoffice voor meer informatie," aldus de grossiersvereniging Großmarkthallen Düsseldorf eG.

Voor meer informatie:
Großmarkthallen Düsseldorf eG
Ulmenstraße 275
40468 Düsseldorf, Duitsland
[email protected]
www.grossmarkthallen-duesseldorf.de

Publicatiedatum: