Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe naam en locatie RAAD (Inter-)national

Eerste hulp bij ondersteuning internationale AGF-bedrijven bij de expansie naar de Europese markt

Tholen - Met een recente subtiele naamsverandering en een nieuwe locatie in Barendrecht, zijn er volop ontwikkelingen bij RAAD (Inter-)national. "De naamsverandering naar RAAD (Inter-)national weerspiegelt onze groeiende focus op internationale expansie. We willen duidelijk maken dat we niet alleen lokaal, maar ook internationaal opereren en bedrijven ondersteunen bij hun uitbreiding naar Europa en daarbuiten. Onze nieuwe kantoorlocatie in Ridderkerk, het centrum van groenten en fruit, stelt ons in staat om dichter bij onze klanten te zijn en hen nog beter van dienst te zijn", vertelt John van Wijk, oprichter en CEO van de RAAD Groep.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in het pand van Van Gelder Groenten en Fruit. Volgens John is het een geweldige kans om zijn kantoor te vestigen in zo'n dynamische en inspirerende omgeving. "Het pand van Van Gelder biedt een unieke beleving, waar een Experience Center en vegetarisch restaurant zijn gevestigd. Dit maakt het een aantrekkelijk locatie voor zowel consumenten als zakelijke partners. Voor mijn medewerkers en klanten van RAAD (Inter-)national betekent dit dat we gevestigd zijn in onze doelgroep."

Nieuwe strategieën voor succes in de AGF-branche
"De wereld van AGF verandert steeds sneller. Grenzen vervagen en nieuwe handelskanalen ontstaan van de ene op de andere dag. In deze dynamische omgeving moeten administratiekantoren mee veranderen, terwijl ze stabiliteit tonen en hun expertise vergroten", vertelt John. RAAD (Inter-)national ondersteunt haar klanten bij de vestiging in Nederland. "Wij verlenen advies bij het opzetten van een juridische structuur, de vestiging, administratie en automatisering van het bedrijf. Binnen ons netwerk bevinden zich dienstverleners met een focus op de fresh produce. Dankzij onze ondersteuning konden klanten zich snel en effectief vestigen en hun activiteiten uitbreiden."

De visie van RAAD (Inter-)national is om een leidende partner te zijn voor binnen- en buitenlandse ondernemingen. "We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door hen te voorzien van uitgebreide financiële en juridische diensten die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften, van boekhouding en belastingstrategieën tot juridische ondersteuning en payrolling. We hebben een ervaren team dat zich richt op het stroomlijnen van financiële administratie, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Onze internationale expertise maakt ons uniek en stelt ons in staat om AGF-bedrijven naadloos te ondersteunen."

Nieuwe markten
John vertelt verder dat RAAD (Inter-)national zich zal blijven richten op groei en innovatie. Hij is momenteel in gesprek om de diensten verder uit te breiden en nieuwe markten te betreden. "In maart 2024 hebben we een business development desk in Turkije opgezet, waar wij Nederlandse bedrijven koppelen aan productiebedrijven in diverse sectoren, alsook telers en exporteurs van AGF. In juni 2025 organiseren wij voor de vierde keer een handelsmissie naar Turkije. In Nederland leggen we momenteel de laatste hand aan een uitbreiding met strategisch advies in Europa. Onze focus blijft echter – waar ook ter wereld – altijd op het bieden van de best mogelijke ondersteuning aan onze klanten. Met de nieuwe naam en locatie zijn we goed gepositioneerd om deze doelen te bereiken," besluit John.

Voor meer informatie:
John van Wijk
RAAD (Inter-)national
Krommeweg 10 – Unit 5
2988 CB Ridderkerk
T: + 31 88 270 2727
M: + 31 6 51112141
[email protected]
www.raadinternational.nl