Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenport West-Holland viert tienjarig jubileum met feestelijke editie jaarevent

Dit najaar bestaat Greenport West-Holland tien jaar. En dat viert de organisatie met een feestelijke editie van hun jaarevent, op vrijdag 29 november bij Growers United in Maasdijk. Tijdens dat event kijkt de organisatie terug, maar vooral vooruit en staat het thema Toekomstgericht Ondernemen centraal.

Greenport West-Holland werd in november 2014 opgericht. Sindsdien werken overheden, ondernemers, onderzoek en onderwijs samen aan een gezond en vitaal regionaal tuinbouwcluster. Dat heeft geleid tot een groot aantal resultaten op verschillende thema's. Een aantal daarvan zal de revue passeren tijdens het Jaarevent.

Maar het bedrijf kijkt vooral naar de toekomst, met name naar de transities waarmee het tuinbouwcluster te maken heeft. Onder meer op het gebied van energie, digitalisering en maatschappelijke verbinding zal het bedrijf eigen zeggen samen grote stappen moeten zetten. Tijdens het Jaarevent geeft een aantal sprekers daarover hun visie.

Datum en locatie
Het jaarevent is op 29 november van 14.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur), met na afloop een borrel. De locatie is Growers United in Maasdijk.

Aanmelden
Eind augustus wordt het programma bekend gemaakt maar men kan zich hier alvast online aanmelden.

Bron: Greenport West-Holland

Publicatiedatum: