Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boeren en tuinders pakken uit met duizenden appelen

Afgelopen vrijdag zijn er door boeren en tuinders duizenden appels uitgedeeld in Nederland. Deze actie is de aftrap van de 'Boeren en tuinders pakken uit in de zomer'. Met het uitdelen van appelen willen boeren en tuinders voorbijgangers enthousiasmeren om de zomeractie te bezoeken.
Het is dit jaar alweer de 4e editie van 'Boeren en tuinders pakken uit in de zomer'. Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL.

In de steden Deventer, Groningen, Den Bosch, Dronten en Slootdorp zijn de appels uitgedeeld. "We zijn altijd bezig om de verbinding te zoeken met mensen. Dat doen we nu door leuke activiteiten te organiseren voor ons allemaal. Jong en oud. Boer en niet boer. We nodigen iedereen uit om er aan mee te doen. Met de appels hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken", aldus Dirk Bruins.

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer
Deze zomer is het feest op de boerderij! Kom allemaal gezellig langs en doe mee met leuke dingen zoals wijnfeesten, dwalen door maisdoolhoven, rondkijken op de boerderij, koeien schilderen of knuffelen met koeien. Er is voor iedereen wat te doen. Kijk snel op www.boerenentuinderspakkenuit.nl voor alle activiteiten bij jou in de buurt.

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: