Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bracamonte Convenient Kitchen wordt eigenaar van StarCuisine

StarCuisine, de specialist in ultraverse gemaksmaaltijden en foodserviceoplossingen, komt volledig in handen van Bracamonte Convenient Kitchen. Met deze overname versterkt de groep haar positie binnen de sterk groeiende conveniencemarkt in retail en foodservice.

Bracamonte heeft sinds 2021 een minderheidsbelang in StarCuisine en breidt haar belang nu verder uit. De sterk groeiende conveniencesector in combinatie met de ambitie om een leidende rol te blijven spelen binnen deze markt, met ultraverse maaltijden voor retail en foodservice, zijn hier de belangrijkste redenen voor.

Unieke samenwerking
Bracamonte Convenient Kitchen is sinds 2019 ook eigenaar van Sushi Ran, de marktleider in verpakte sushi en bowls. De overname maakt de weg vrij voor een verdere samenwerking tussen beide partijen. Hierdoor ontstaat een unieke ultravers combinatie binnen de convenience foodmarkt. Beide merken profiteren zo van gedeelde kennis en middelen.

"Wij geloven in de toekomst van convenience. Door actiever samen te werken kunnen beide bedrijven gezamenlijk de ontwikkeling van onze toekomst vormgeven", aldus Sandrijn Poortman, algemeen directeur.

De huidige eigenaren StarCuisine zullen aanblijven om de gezamenlijke ambities verder vorm te gaan geven.

Voor meer informatie:
Bracamonte Convenient Kitchen
Waaier 21
2451 VV Leimuiden
[email protected]
www.bracamontekitchen.com

Publicatiedatum: