Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coöperatie PotatoNext versterkt directieteam

Op voordracht van de Raad van Commissarissen heeft het Bestuur van Coöperatie PotatoNext met ingang van 26 juni 2024 de heer Harry van der Linden benoemd als algemeen directeur om het huidige directieteam tijdelijk te versterken met een ervaren verbindende extern bestuurder.

Coöperatie PotatoNext is 1 oktober 2023 ontstaan uit de fusie van de activiteiten in consumptieaardappelproducten vanuit Nedato te Oud-Beijerland en Agrico te Emmeloord en de onderneming Leo de Kock & Zn B.V. te Purmerend. De fusie vergt veel inspanningen van de nieuwe organisatie en in samenspraak met de Ondernemingsraad is gekozen om het directieteam tijdelijk uit te breiden.

Harry van der Linden (56), met een achtergrond in (financiële) directiefuncties onder andere in de land- en tuinbouwsector, heeft jarenlange ervaring in het aansturen van noodzakelijke transitie van ondernemingen en fusiebedrijven met daarbij oog voor mensen, processen en systemen achter de cijfers.

Bestuur en commissarissen van Coöperatie PotatoNext kijken met vertrouwen naar de toekomst en wensen alle betrokkenen succes bij het tot stand brengen van een gezonde organisatie waarbij samenwerking tussen alle stakeholders voorop staat.

Publicatiedatum: