Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi denkt dit tennisseizoen meer dan 1.800 ton aardbeien te gaan verkopen

Lidl slankt managementteam af
Lidl heeft maandenlang in het geheim gewerkt aan een nieuwe managementstructuur, die nu is aangekondigd. CEO Kenneth McGrath hoopt dat de nieuwe structuur zijn bedrijf efficiënter zal maken nu hij zijn managementteam heeft afgeslankt van negen naar zeven leden, meldt Lebensmittel Zeitung.
Bron: retaildetail.eu

VK: Aldi gaat recordaantal aardbeien en slagroom serveren tijdens tennisseizoen
Supermarkt Aldi voorspelt dat het dit tennisseizoen meer dan 1.800 ton aardbeien en meer dan een miljoen potten slagroom zal verkopen. Shoppers kunnen de ultieme traktatie op het veld vinden voor slechts 80 p (€ 0,94) per portie.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Musgrave verwacht 6% meer afzet bij Spaanse activiteiten
De Spaanse vestiging van de Musgrave Group verwacht een omzetstijging van 6% in 2024, heeft Santiago Páramo, directeur Retail en Expansie, aan lokale media verteld. In een interview met de vakpublicatie infoRETAIL zei Páramo dat Musgrave España dit jaar een afzet verwacht van €280 mln. Daarnaast opent het bedrijf vijf nieuwe Dialprix supermarkten en renoveert het acht bestaande winkels.
Bron: esmmagazine.com

Spanje: Covirán rapporteert groei in omzet, nettowinst in boekjaar 2023
De Spaanse supermarktcoöperatie Covirán heeft voor het boekjaar 2023 een stijging van de bruto-omzet met 3,2% tot €1,8 miljard gerapporteerd. Van dit totaal bedroeg Covirán's afzet in Spanje €1,6 miljard, terwijl Portugal €217,3 mln genereerde, voegde het toe. De winst voor belastingen bedroeg €3,24mln, en de nettowinst bereikte €2,03 mln, dat is een miljoen hoger dan in 2022.
Bron: esmmagazine.com

Aldi 25 jaar in Ierland
De economische bijdrage van Aldi aan Ierland in 2023 was €757 mln, terwijl de retailer €1,1 mld uitgaf aan Ierse leveranciers, volgens het laatste economische impactrapport 'ALDI in Ireland, 1999-2024′.
Bron: aldipresscentre.ie

VK: Ocado schrapt 1.000 banen in poging kosten te verlagen
Ocado heeft vorig jaar bijna 1.000 banen geschrapt in een poging om de kosten te verlagen in een uitdagende online supermarkt. Het online supermarkt- en technologiebedrijf onthulde in zijn laatste jaarverslag dat het nu 18.869 mensen in dienst heeft, een daling ten opzichte van 19.744 een jaar eerder, meldt The Times.
Bron: grocerygazette.co.uk

Ahold Delhaize buigt zich over social mediastrategie
Ahold Delhaize rapporteerde: "We spraken met onze expert, Maurits Priem, Head of Monetization voor Ahold Delhaize Europe & Indonesia, om meer te weten te komen over retail media en hoe Ahold Delhaize de weg vrijmaakt voor de toekomst ervan."
Bron: aholddelhaize.com

Nederland: Hoe Picnic gratis bezorging rendabel maakte
De Nederlandse online supermarkt Picnic bewijst dat je geld kunt verdienen met gratis bezorging, zolang je de laatste kilometers maar efficiënt organiseert. Voor verdere groei kijkt de retailer vooral naar grote landen, zegt oprichter Michiel Muller.
Bron: retaildetail.eu

VK: Aldi deelt update over verlanglijst nieuwe winkellocaties
Aldi heeft zijn nieuwste lijst met prioritaire locaties in het land waar het nieuwe winkels hoopt te bouwen onthuld. Vorige maand riep de op drie na grootste supermarkt van het VK het volk op om aan te geven waar in Groot-Brittannië nieuwe Aldi-winkels het hardst nodig zijn.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Publicatiedatum: