Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vraag naar groenten en fruit verviervoudigd in Griekenland

De vraag naar verse groenten en fruit in Griekenland is verviervoudigd, aldus een verklaring van de Athens Central Vegetable Market Traders Association. Deze stijging is vooral merkbaar op de eilanden en in de toeristische gebieden, waar de dagelijkse leveringen snel en zonder tekorten op peil worden gehouden.

"In veel gevallen is de behoefte aan verse groenten en fruit verviervoudigd", benadrukt de verklaring de aanzienlijke stijging van de consumptie. Bedrijven die aangesloten zijn bij de Athens Central Vegetable Market Traders Association voldoen actief aan deze vraag door middel van consistente en efficiƫnte leveringen.

De vereniging benadrukt de cruciale rol van hun bedrijf in de samenwerking met telers om de hoogste kwaliteit van de producten te garanderen. Deze inspanningen zijn erop gericht om groenten en fruit te leveren tegen concurrerende prijzen, zodat hotels, restaurants, supermarkten en straatmarkten kunnen voldoen aan de toenemende behoeften van buitenlandse toeristen en Griekse inwoners.

Griekenland beleeft opnieuw een robuust jaar in de toerisme- en horecasector en de werknemers en bedrijven leveren een belangrijke bijdrage aan het BBP en de staatsinkomsten van het land. Nikos Kalogris, voorzitter van de Athens Central Vegetable Market Traders Association, verklaarde: "De rol en de positie van de markt zijn onze strategische voordelen en we zullen op dezelfde manier verdergaan."

Bron: rua.gr

Publicatiedatum: