Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EK-verpakking voor blauwe bessen bij Poiesz

"Een echte eyecatcher in supermarkten in Noord-Nederland!"

Sinds de aftrap van de eerste EK-wedstrijden, is de speciale verpakking van Quality Pack voor zachtfruit en snackgroenten beschikbaar in supermarkten. Op dit moment trekken blauwe bessen met deze EK-verpakking de aandacht in de supermarkten van Poiesz. Deze supermarktketen is gevestigd in Friesland en Groningen.

Jacco van Paasschen van Fruit Freshi is leverancier van blauwe bessen aan deze retailer. "We zagen de unieke verpakking van Quality Pack voorbij komen en waren gecharmeerd van het ontwerp! Vanuit Fruit Freshi zijn we voor supermarkten meer dan alleen een leverancier van kwalitatieve versproducten. We willen een kennispartner zijn die met innovatieve en verrassende verpakkingen komt. Door out of the box te denken, kun je jezelf onderscheiden. Voor ons een belangrijke reden om met Quality Pack in zee te gaan."

"De samenwerking met Quality Pack bevalt goed, met name door het persoonlijke contact en de korte lijnen", vervolgt Jacco. "In het begin van het verpakkingsproces was het zoeken naar de optimale temperatuur en sealtijd om het folie stevig te bevestigen. Daarin was Quality Pack behulpzaam en dacht goed mee. Dat schakelt fijn! Het verpakken van fruit doen wij overigens in ons eigen pand, het duurzame Freshi House."

"Doordat we in-house verpakken, slagen we erin unieke dingen te doen en ons te onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Het is waardevol om hierin samen op te trekken met een partner die – net als wij – duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel hebben. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om op dit soort events in te spelen. Nu hopen dat het Nederlands Elftal ver komt in dit EK!"

Voor meer informatie:
Quality Pack
Hooge Zeedijk 80
3143 LT Maassluis
0180 - 555 999
[email protected]
www.qualitypack.nl

Publicatiedatum: