Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hessing Supervers

Gisteren draaiden de productielijnen in onze VersFabriek in Zwaagdijk voor de laatste keer. CEO Frank Hessing was deze dag aanwezig om de laatste snijbonen van de band te halen. 👇

"Tijdens zijn laatste jaren was mijn vader nog elke dag op de productievloer te vinden. Zijn favoriete producten om te snijden waren de boerenkool en de snijbonen. Tussen deze twee lijnen zat toen nogal een afstand. Dus wat deden we? We verplaatsten de snijbonen zodat ze een plekje kregen naast de boerenkool! Dat ik de laatste snijbonen vandaag van de band haal voelt dan ook een beetje dubbel. Aan de ene kant is dit een grote stap in de transitie van Hessing, maar aan de andere kant laten we ook een stukje identiteit in Zwaagdijk achter. Iedereen heeft tot op de laatste dag keihard gewerkt in Zwaagdijk. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor hun harde werk en inzet van de laatste jaren. Dankjewel!"

Publicatiedatum: