Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Concurrentie voor Zuid-Afrikaanse Star Ruby grapefruit begint af te nemen

"In het seizoensbegin was er zeker wat vraag – Zuid-Afrika staat immers bekend om zijn hoge kwaliteit – maar ondanks een prima product, zowel qua uiterlijk als qua smaak, hadden we af te rekenen met nogal wat concurrentie uit Spanje en Marokko. Beide landen boden scherpere prijzen aan", vertelt Nizar AbouKhater van de Franse fruitimporteur Magellan Import. Het seizoen loopt tot eind augustus.

Momenteel neemt de concurrentie af, want het Marokkaanse seizoen is voorbij en Spanje loopt ten einde. Toch zal met het mooie weer in aantocht de consumptie zich waarschijnlijk meer richten op zomerfruit. "De afgelopen dagen hebben we gemerkt dat mensen meer perziken, nectarines, abrikozen en ander steenfruit eten. Naarmate we de zomer ingaan, zal de vraag waarschijnlijk afzwakken ten gunste van zomerfruit, hoewel ook Star Ruby grapefruit zeker voor verfrissing kan zorgen!"

Magellan Import biedt Zuid-Afrikaanse Star Ruby grapefruit aan in de maten 35, 40 en 45 in bulkverpakkingen van 15 kilo (65 kratten per pallet).

Voor meer informatie:
Nizar AbouKhater
Magellan Import
[email protected]

Publicatiedatum: