Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AGF monitor week 25

Veel aanbiedingen in Galia en trostomaten

Tholen - We blijven de online prijsontwikkelingen van avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen, komkommers en trostomaten volgen. Deze worden gemonitord door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

Supermarkten gaan nog steeds niet mee in de prijsverlaging van Dirk naar 99 eurocent per stuk voor avocado die ze in week 23 doorvoerden. Dekamarkt verlaagt de prijs wel met 10 cent naar 1,29 euro per stuk in week 25. Albert Heijn heeft een aanbieding van 75 eurocent per stuk.

Klik hier voor een vergroting

De meeste formules blijven het eens over de bloemkoolprijs. Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dekamarkt en Vomar stellen de prijs op 2,99 euro per stuk. Hoogvliet houdt 2,49 euro aan en Dirk blijft met 2,29 flink goedkoper.

Klik hier voor een vergroting

Een prijsverlaging bij Albert Heijn en aanbiedingen in Galia. AH verlaagt in week 25 de vaste prijs met 26 cent en ligt daarmee gelijk aan die van Dirk (2,49 euro per stuk). In aanbiedingen overtreft AH, de marktleider geeft 50% korting, Dirk haalde 1 euro van de prijs af, ook Plus had een aanbieding. Bij DekaMarkt is Galia al een tijdje niet beschikbaar in het online assortiment en ook Vomar heeft al twee weken geen Galia.

Klik hier voor een vergroting

Er is weinig te beleven in handsinaasappelen, geen aanbiedingen en prijswisselingen in week 25.

Klik hier voor een vergroting

Hetzelfde geldt voor komkommers waar de formules zich de laatste weken aan de vaste prijzen houden.

Klik hier voor een vergroting

Daarentegen bewegen formules sterk in trostomaten (500 gram), in week 25 flinke aanbiedingen bij Dirk, Hoogvliet en DekaMarkt. AH verlaagt de vaste prijs naar 1, 39 euro en Plus naar 1,49 euro. De prijzen bij Dirk en Vomar blijven met respectievelijk 1,19 en 1,24 euro het laagste.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.

Voor meer informatie:
www.supermarktscanner.nl