Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Uitgegroeid tot een echte ambassadeur"

Ester de Bruijn-vd Burgt 25 jaar bij Udea

Ester de Brujn-vd Burgt viert haar 25-jarig jubileum bij Udea. "25 jaar bij Udea. Ik weet nog dat ik in Uden binnenliep voor stage, vervolgens nooit meer ben weggegaan. Vandaag enorm verrast door collega's, telers en leveranciers. Enorm dankbaar voor de vele lieve woorden. Het is een voorrecht met jullie te mogen werken", plaatste ze gisteren zelf op LinkedIn.

René Oosting vertelt namens Udea: "Ooit begonnen vanuit een stage, maar uitgegroeid tot een echte ambassadeur voor Udea. Sterker nog, ze is niet alleen bij Udea collega's erg geliefd, maar ook onder de vele leveranciers en als ambassadeur van onze boeren. Jij verzorgt al zoveel jaren het vak AGF-inkoper. Het is absoluut een voorrecht om jou in mijn team te mogen hebben. In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt, bloed, zweet en tranen erin gestopt, maar ook zeker hard gelachen. Vanuit het complete Udea team van harte gefeliciteerd met je jubileum, dat er nog vele jaren mogen volgen."

Publicatiedatum: