Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7-9 augustus

Prognosfruit Conference 2024 vindt plaats in Boedapest

De Prognosfruit Conference is het jaarlijkse Europese evenement voor de appel- en perensector, waar telers uit heel Europa en daarbuiten samenkomen. Prognosfruit 2024 zal plaatsvinden in Boedapest, Hongarije, van 7 tot 9 augustus 2024. De registratie is momenteel geopend en belanghebbenden en journalisten worden uitgenodigd om zich te registreren via de Prognosfruit-website.

Prognosfruit 2024 wordt georganiseerd door WAPA in samenwerking met FruitVeB (Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet). Sinds 1976 publiceert Prognosfruit jaarlijks de raming van de oogst van appelen en peren voor het komende seizoen. Dit jaar zullen vertegenwoordigers uit de sector samenkomen om tijdens het driedaagse evenement de situatie op het noordelijk halfrond en de wereldwijde vooruitzichten voor appelen en peren te bespreken, waarbij het rapport wordt vrijgegeven. Na afloop van de Prognosfruitconferentie op 8 augustus krijgen de deelnemers de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de verwerkingsfabriek van Rauch in Boedapest.

Philippe Binard, secretaris-generaal van WAPA: "We kijken ernaar uit om de appel- en perenexperts te verwelkomen en de vertegenwoordigers van de sector de gelegenheid te geven om samen te komen en de laatste ontwikkelingen op de markt te bespreken. Het programma van dit jaar, verspreid over drie dagen, zal zich vooral richten op de oogstraming voor 2024-2025, maar ook op strategieën om de consumptie van appelen en peren te stimuleren, evenals de vooruitzichten voor de verwerkende sector."

Klik hier voor het volledige programma en registratie.

Voor meer informatie:
WAPA
Tel: +32 (0)2 777.15.80
[email protected]

Publicatiedatum: