Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fusie van Alfa en ABAB voltooid

De fusie tussen Alfa en ABAB is een feit. Op 17 juni gaan de organisaties samen verder als aaff waardoor een nieuwe organisatie ontstaat met een gecombineerde jaarlijkse omzet van 210 miljoen euro. De nieuwe organisatie kent geen partnerstructuur, maar de 2000 collega's van aaff zijn samen voor 100 procent eigenaar. De formule blijkt een succes. De eerste participatieronde werd met 60 procent overtekend.

"Ons doel is een bedrijf te bouwen waarin ondernemer- en werknemerschap hand in hand gaan," zegt Fouk Tsang, voorzitter raad van bestuur aaff. "Samen bouwen we aan een nog sterker en succesvoller nieuw bedrijf, dat klaar is om de uitdagingen in de sector aan te gaan."

Met de fusie heeft aaff nu landelijke dekking.

"Wij zijn ondernemers die ondernemers adviseren, controleren en ondersteunen. Samen bouwen we aan een onderneming waarin iedere medewerker zich een ondernemer voelt, en waarin we gezamenlijk onze krachten bundelen en succesvol zijn. Als ik kijk naar het succes van de participatieregeling dan ben ik bijzonder trots dat zoveel collega's dit ook daadwerkelijk voelen", zegt vice-voorzitter Ronald Meijers.

Rol medewerkers
Arnoud Bosch, CFO, vult aan: "Onze gedeelde visie stelt ons in staat om een ander geluid te laten horen in de markt. Door te kiezen voor employee equity benadrukken we ons geloof in de kracht van onze medewerkers en hun cruciale rol in het succes en de groei van onze organisatie."

Nieuwe naam aaff actief vanaf medio januari 2025
De nieuwe naam aaff is in april reeds bekend gemaakt. Hoewel aaff geen afkorting is, zit er wel een knipoog in naar het ontstaan van aaff (Alfa en ABAB) en het vak: adviseurs en accountants. In 2024 vindt communicatie nog plaats vanuit ABAB en Alfa. Vanaf 2025 wordt gecommuniceerd vanuit de nieuwe naam aaff.

Voor meer informatie:
Alfa Accountants en Adviseurs
Tel: 088 253100
[email protected]
www.alfa.nl

ABAB Accountants en Adviseurs
Tel: 013-4647100
www.abab.nl
[email protected]

Publicatiedatum: