Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanmelding geopend voor Top Academie Dutch Fresh Port

De voorbereidende werkzaamheden van de Top Academie op Dutch Fresh Port zijn in volle gang. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden om zo de eerste stagiaires van de Top Academie te ontvangen. Samen met Kobus P&O, Praktijkscholen, Dutch Fresh Port en Learn to Work is het initiatief opgezet, zo meldt Dutch Fresh Port.

Wat is de Top Academie?
In de Top Academie staat een onderwerp centraal: de werkomgeving als leslokaal. Geef lokale jongeren die op de praktijkschool zitten de kans zich te ontwikkelen tot vakmensen in de verslogistiek.

"De Top Academie biedt een leer- en werkplek voor leerlingen tussen 16 en 18 jaar zonder werkervaring, afkomstig van verschillende praktijkscholen uit de regio. De lessen zijn 1 dag per week in het leslokaal van Kobus P&O, zodat leerlingen de geleerde kennis direct kunnen toepassen tijdens hun stage in de Dutch Fresh Port. Hier krijgen ze specifiek onderwijs op het gebied van verslogistiek."

Voordelen voor bedrijven
Jongeren kunnen het vak leren door middel van een leermeester-gezelconstructie en op die manier invulling geven aan de maatschappelijke betrokkenheid bedrijven. "Win-win: na de stageperiode kan men de leerling een baan aanbieden. Bied 2 dagen per week een stageplek aan zodat je op voorhand de leerling goed leert kennen."

Aanmelden als bedrijf kan tot oktober 2024.

Voor interesse of meer informatie:
Chantal Snikkers
[email protected]
Tel: 0180 626 122

of
Marc Bloemendaal
Dutch Fresh Port - campusvorming
[email protected]

Bron: Dutch Fresh Port

Publicatiedatum: