Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mobiele presentatie-eilanden bewijzen zich in Europese retail

Mobiele presentatie-eilanden zijn een ideaal hulpmiddel om AGF te presenteren. Het display van Pack'nlog GmbH wordt voornamelijk gebruikt voor promoties, campagnes, secundaire of gecombineerde plaatsingen. "Het eigenlijke reclame-element is een verwisselbare plastic of kartonnen ring die kan worden aangepast aan de producten, situaties of behoeften. Op deze manier worden beelden en boodschappen op een eenvoudige, directe en vooral goed zichtbare manier overgebracht. De flexibiliteit van de locatie is belangrijk voor retailers. Dit betekent dat verschillende plaatsingen, zelfs buiten de AGF-afdeling, kunnen worden getest en belangrijke inzichten worden verkregen. De mobiliteit en het lage gewicht van het mobiele presentatie-eiland bieden hier een voordeel," zegt het bedrijf uit Linz.

Sinds dit jaar vertrouwt de Zuid-Tiroolse coöperatie VOG op de mobiele presentatie-eilanden van de Oostenrijkse producent. De presentatie wordt gebruikt voor de merken Cosmic Crisp®, RedPop®, Giga® en yello®. Er werd een "Innovation Corner" gecreëerd om het fruit en de bijbehorende boodschappen naar beeld te vertalen en de eerste testruns werden in het voorjaar van 2024 uitgevoerd in de Duitse en Zweedse retail. Het management van Pack'nlog bevestigt dat de resultaten tot nu toe positief zijn. "Het fruit in de 'Innovation Corner' presteerde aanzienlijk beter dan de andere producten en werden ook goed verkocht. In dat opzicht was de testfase een groot succes. Er zijn nu nog meer landen gepland voor het komende seizoen 2024/25".


Productdisplay met Yello appelen

De eilanden bieden ook voordelen aan de consument, zo blijkt uit onderzoek en feedback. "Je kunt snel vinden wat je zoekt. Aantrekkelijke bedrukking op een groot oppervlak, dat zelfs kan worden uitgebreid met behulp van een crowner (een promotie-etiket dat bestaat uit een in de vorm gedrukt stuk karton of papier dat aan een tentoongesteld product is bevestigd) uit het Pack'nlog systeem, creëert emotie bij de PoS en brengt belangrijke informatie over het betreffende product over op de consument", zegt Pack'nlog baas Franz Leisch.


Gebruik van presentatiedisplays voor de Cosmic Crisp en Giga clubappels.

Het productpresentatiesysteem van Pack'nlog GmbH wordt nu gebruikt in een groot aantal sectoren, van kleine lokale leveranciers tot grote supermarkten. Leisch: "In kleine ruimtes levert de oplossing een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van de ruimte-efficiëntie. Dit betekent dat veel producten, mogelijk met een grote verscheidenheid aan producten, efficiënt kunnen worden gepresenteerd in een zeer kleine ruimte. In grote ruimtes is het mobiele presentatie-eiland vooral een betaalbaar, alternatief voor traditionele winkelinrichtingen van hout en metaal." Ongeacht de toepassing is het succes van het mobiele presentatie-eiland te danken aan de mobiliteit, het lage gewicht, het wisselen van verschillende prints.

Voor meer informatie:
Franz Leisch
Pack'nlog GmbH
Carlonegasse 8
4030 Linz, Oostenrijk
Tel: +43 664 9183867
[email protected]
www.packnlog.com

Publicatiedatum: