Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aartsen verkoopt toplocatie in Sint-Katelijne-Waver

Vrijdag 24 mei werd het officiële startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe pand van Aartsen N.V. in Sint-Katelijne-Waver.

DGI, makelaar in bedrijfsvastgoed uit Sint-Katelijne-Waver, heeft de eer om de huidige toplocatie aan de Strijbroek 14 exclusief te koop aan te bieden. Dit indrukwekkende bedrijfsgebouw biedt maar liefst 4.000 m² aan gekoelde magazijnruimte en 400 m² aan kantoorruimte. Het magazijn is uitgerust met zeven laadkades en verschillende koelcellen met een totale oppervlakte van 870 m². Daarnaast beschikt het ook over een volledig uitgeruste cash & carry van 1.824 m².

Gelegen nabij de R6 en de E19, biedt dit moderne en veelzijdige gebouw uitstekende logistieke mogelijkheden. Voor meer informatie staat DGI u graag te woord: via +32 15 55 68 28 of per e-mail op [email protected].

Mis deze unieke kans niet om een bedrijfsgebouw van topkwaliteit in de snelgroeiende regio van Sint-Katelijne-Waver te verwerven!

Publicatiedatum: