Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100 telers doen mee aan Aldi programma Naturland

Coop Denemarken benoemt Thor Skov Jørgensen tot nieuwe CEO
Coop Denemarken heeft aangekondigdThor Skov Jørgensen met ingang van 19 juni te benoemen tot haar nieuwe chief executive officer. Jørgensen volgt Kræn Østergaard Nielsen op, die besloot zijn functie neer te leggen zodra de overeenkomst een feit was.
Bron: esmmagazine.com

REWE Group werkt opnieuw samen met Trigo en opent de eerste autonome PENNY-winkel in Boekarest, Roemenië
REWE Group heeft zijn eerste autonome PENNY-winkel geopend in Roemenië. In een LinkedIn-post zei Christoph Eltze, Chief Digital and Technology Officer bij REWE Group: "Na meer dan 80.000 uur werk en 4.000 uur testen met een team van meer dan 50 collega's is het eindelijk zover: de eerste autonome PENNY-winkel is gelanceerd in Boekarest - niet alleen in Roemenië, maar wereldwijd."
Bron: retailtechinnovationhub.com

Ierland: Musgrave neemt maker van gezonde kant-en-klaarmaaltijden over om aanbod in SuperValu te vergroten
De Ierse supermarktketen SuperValu is klaar om zijn assortiment kant-en-klaarmaaltijden uit te breiden na de overname door moederbedrijf Musgrave van Clean Cut Meals, een bedrijf uit Galway dat gezonde kant-en-klaarmaaltijden produceert en levert.
Bron: kamcity.com

Ierland: Aldi investeert komende vijf jaar €400 mln in nieuwe winkels en banen
Aldi gaat de komende vijf jaar €400 mln investeren in 30 nieuwe winkels en 1.000 nieuwe lokale banen creëren. De winkels komen verspreid over het land in 13 county's, waaronder Dublin, Cork, Sligo, Wicklow, Kildare, Galway, Monaghan, Longford, Limerick, Kilkenny, Meath, Mayo en Donegal, terwijl Aldi banen gaat werven voor het hele winkelnetwerk, magazijnactiviteiten en kantoorfaciliteiten.
Bron: retailnews.ie

Duitsland: Meer dan 100 telers doen mee aan door Aldi gesteund financieringsprogramma van Naturland
Meer dan 100 teeltbedrijven hebben zich aangemeld voor Für mehr Artenvielfalta (Voor meer biodiversiteit) - een financieringsprogramma van Naturland dat wordt ondersteund door Aldi als exclusieve partner. Het programma biedt steun aan telers van Naturland die extra maatregelen nemen voor de biodiversiteit, aldus het bedrijf.
Bron: esmmagazine.com

VK: Asda's volgende CEO zou £10mln salarispakket kunnen ontvangen
Mohsin Issa van Asda zou de nieuwe CEO van de supermarkt een salarispakket kunnen bieden dat kan oplopen tot 10 miljoen pond, nu de miljardair op zoek is naar iemand om het bedrijf te leiden. In een poging om de zoektocht naar een nieuwe CEO af te ronden, is er een lucratief pakket van £8mln tot £10mln voorgesteld, vertellen stadsbronnen aan de Telegraph.
Bron: retailgazette.co.uk

VK: Deliveroo en Mob gaan samenwerking aan voor snelle bezorging van lunch- en dinerrecepten
Deliveroo heeft een samenwerking aangekondigd tussen zijn UKI boodschappenbezorgdienst en het online kook- en contentplatform Mob. In een LinkedIn post zei Suzy McClintock, Deliveroo's VP van Grocery and Retail: "Mob is op een missie om iedereen liefde voor koken bij te brengen en wij kunnen je de ingrediënten in 20 minuten of minder bezorgen, dus dit is een match made in heaven".
Bron: retailtechinnovationhub.com

Moedermaatschappij SPAR Ireland wint NACS European Convenience Retail Sustainability Award
BWG Foods heeft de NACS European Convenience Retail Sustainability Award ontvangen tijdens de prestigieuze NACS Convenience Retail Awards Europe in Barcelona. De NACS European Convenience Retail Awards erkennen en promoten de uitmuntendheid van convenience retailing in Europa en bieden retailers de kans om hun innovatie en creativiteit te tonen aan de wereldwijde retailgemeenschap.
Bron: spar-international.com

VK: Food grossier Harlech neemt concurrent over
Harlech Foodservice heeft de in Pembrokeshire gevestigde rivaal Celtic Foodservices overgenomen. De stap maakt deel uit van een totaalplan van 6 miljoen pond om 150 nieuwe banen te creëren en komt een paar maanden nadat Harlech een nieuw depot opende in Carmarthen. Deze stap werd ingegeven door de groei van het bedrijf in de afgelopen drie jaar, waarbij de afzet steeg van 32 miljoen pond naar ongeveer 50 miljoen pond en de winst een recordhoogte bereikte van meer dan 2 miljoen pond.
Bron: kamcity.com

Publicatiedatum: