Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"USB-temperatuurlogger heeft geen netwerk nodig en is 10 keer goedkoper dan 4G-serie"

Het hoogseizoen voor steenfruit op het zuidelijk halfrond loopt ten einde. Volgens Frutas de Chile hebben Chileense perziken en pruimen de beste exportresultaten van de afgelopen jaren behaald. Vooral pruimen hebben het uitzonderlijk goed gedaan en zijn na kersen het op één na grootste exportproduct van vers fruit van Chili naar China geworden. Deze toename in de fruitexport heeft ook de vraag van de sector naar temperatuur- en vochtigheidsloggers aangewakkerd. Beijing Sino-Agricultural Biosciences lanceerde onlangs de U-tech wegwerp datalogger, waarbij de marktvraag blijft groeien. Siya, de verkoopmanager bij Beijing Sino-Agricultural Biosciences: "Vergeleken met 3G en 4G-netwerk dataloggers, hebben wegwerp-USB-temperatuurloggers een groot marktpotentieel. Onze onlangs gelanceerde U-tech wegwerplogger maakt gebruik van een verpakking die geschikt is voor levensmiddelen, is veilig en waterdicht en is zeer eenvoudig in gebruik. Klanten hoeven de datalogger alleen maar op een computer aan te sluiten en er wordt automatisch een pdf-temperatuurrapport gegenereerd zonder software of reader."

Siya benadrukte de voordelen van het product en zei: "Het belangrijkste voordeel van de U-tech USB-temperatuurlogger voor eenmalig gebruik is de kosteneffectiviteit, die voldoet aan de basisbehoeften van handelaren voor de handel. De USB-temperatuurlogger heeft geen netwerk nodig en is 6 tot 10 keer goedkoper dan de 4G-serie."

"De 4G temperatuur- en vochtigheidsloggerserie is onvolledig en de netwerkdekking is onvoldoende. Bovendien zijn de productiekosten gestegen door de instabiele chipindustrie. Daarom hebben we de verkoop van 4G-producten begin vorig jaar opgeschort om ons te concentreren op het promoten en verkopen van de basis U-tech logger. De verkoop van onze U-tech USB-temperatuurlogger voor eenmalig gebruik is de afgelopen jaren gestaag gegroeid," legt Siya uit. "Naast de kosteneffectiviteit maken we gebruik van TI digitale temperatuursensoren, die een hoge nauwkeurigheid en consistentie bieden. Dit product heeft een temperatuurmeetbereik van -30°C tot +70°C, een nauwkeurigheid van ±0,5°C/0,9°F en een resolutie van 0,01°C/°F. De maximale capaciteit is 14.400 datapunten, met een registratieperiode tot 120 dagen."

Volgens Siya is het op dit moment het hoogseizoen voor fruit op het noordelijk halfrond, maar recente verhogingen van de kosten voor zeevracht met bijna 20% hebben sommige bedrijven ertoe aangezet hun export te beperken, waardoor de markt voor temperatuur- en vochtloggers zeer concurrerend is geworden.

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-Agricultural Biosciences Co., Ltd.
Whatsapp/Tel: +8613436307220
[email protected]