Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ly Nguyen - Van Xuan Agri

Zoete aardappelen in overvloed in Vietnam

Zoete aardappelen worden in heel Vietnam geteeld, van het noorden van het land tot in het zuiden. Ze kunnen zich goed aanpassen aan verschillende grondsoorten en omstandigheden.

"Door hun aanpassingsvermogen kunnen zoete aardappelen in veel verschillende grondsoorten groeien. Het warme en droge weer is ideaal voor de teelt van zoete aardappelen. Voldoende water geven is ook een belangrijke voorwaarde voor de groei van zoete aardappelplanten," legt Ly Nguyen, Sales Executive bij Van Xuan Agri, uit.

"Het weer was de afgelopen tijd goed en er zijn zoete aardappelen in overvloed. In mei viel er veel regen, dus we hadden geen last van droogte zoals andere jaren. Zoete aardappelen groeien het hele jaarrond, maar deze tijd van het jaar zijn ze het goedkoopst."

Er zijn 4 veel voorkomende variƫteiten, gebaseerd op kleur: wit, paars, oranje en geel. De gele zoete aardappel wordt echter het meest geƫxporteerd uit Vietnam."Van Xuan Agri exporteert zoete aardappelen naar China, dat vaak rauwe zoete aardappelen importeert, terwijl sommige andere Aziatische en Europese landen zoals Korea, Japan, Nederland, de VS, etc. diepgevroren, gestoomde zoete aardappelen importeren."

Voor meer informatie:
Ly (Moon)
Van Xuan Agri
Tel: +84 0968239412
E-mail: [email protected]
www.vanxuanagri.com

Publicatiedatum: