Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Speciale machines voor de verwerking van dadels"

"De juiste verwerkingslijn is essentieel bij het verwerken van dadels tot pasta, siroop en zelfs suiker", zegt Noor Bakri, Regional Sales Director voor SmartMak, een Turkse leverancier van voedselverwerkings- en teeltmachines. "Onze machines vormen het hart van efficiënte en innovatieve voedselverwerking. Van het transformeren van ruwe ingrediënten in smakelijke, afgewerkte producten, is onze apparatuur van cruciaal belang bij de verwerking van dadels en producten die van dadels gemaakt worden, zoals dadelpasta, dadelsiroop en dadelsuiker. Onze gespecialiseerde lijnen voor het verwerken van dadels zijn ontworpen om activiteiten te stroomlijnen, de productkwaliteit te verbeteren en consistentie te garanderen."

Volgens Bakri kunnen de verwerkingslijnen die SmartMak aanbiedt de verwerkers behoorlijk wat geld besparen. "Onze teelt- en verwerkingslijnen verhogen de efficiëntie van dadelverwerkers aanzienlijk door complexe processen te automatiseren, handmatige arbeid te verminderen en afval te minimaliseren. Onze geavanceerde technologie zorgt voor een precieze behandeling en verwerking, wat leidt tot een hogere opbrengst en een betere kwaliteit. Door de optimalisatie van de teelt helpen we onze klanten hun operationele kosten te verlagen, hun stilstand te verminderen en hun marktintroductietijd te versnellen. Onze klanten melden een verhoogde productiviteit en winstgevendheid na de integratie van SmartMAK in hun werkprocessen."

De verwerkingslijnen van SmartMak zijn niet alleen geschikt voor de verwerking van dadels, maar kunnen ook een verscheidenheid aan groenten en fruit verwerken, legt Bakri uit: "Hoewel we bekend staan om onze expertise in het verwerken van dadels, zijn de veelzijdige machines van SmartMak ontworpen om een breed scala aan voedingsmiddelen te verwerken. Onze apparatuur is bedreven in het verwerken van verschillende soorten fruit, groenten en andere grondstoffen. Onze lijnen voor het wassen, in de was zetten en sorteren van fruit zijn bijvoorbeeld perfect voor een verscheidenheid aan producten en citrus. Onze systemen voor de teelt van sauzen kunnen worden aangepast voor verschillende soorten specerijen. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we inspelen op verschillende sectoren en oplossingen op maat maken om aan specifieke behoeften te voldoen."

De machines worden niet alleen verkocht in de Turkse regio's, maar ook geëxporteerd naar verschillende andere continenten, aldus Bakri. "Onze aanwezigheid strekt zich uit over de hele wereld: onze machines worden verkocht aan meer dan 30 landen op vijf continenten. We zijn sterk vertegenwoordigd in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Europa en Azië, met groeiende markten in Noord- en Zuid-Amerika. Ons internationale bereik is een bewijs van het vertrouwen en de tevredenheid van onze wereldwijde klantenkring, die op ons vertrouwt voor geavanceerde oplossingen en uitzonderlijke service."

Als we kijken naar de huidige staat van de Turkse dadels, benadrukt Bakri dat er veel groei is geweest in de sector, nu dadelproducten steeds populairder worden: "De Turkse dadelsector maakt een periode van robuuste groei door, gevoed door de toenemende vraag naar dadelproducten van hoge kwaliteit, zowel in eigen land als internationaal. Veel telers investeren in geavanceerde verwerkingstechnologieën om de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan deze ontwikkeling, door het leveren van state-of-the-art machines die telers en boeren in onze buurlanden in staat stellen om te concurreren op de wereldmarkt."

Voor de toekomst is SmartMak van plan om het productassortiment uit te breiden en het marktaandeel in specifieke landen te versterken, aldus Bakri. "Onze doelen voor de komende jaren zijn onder andere het uitbreiden van ons productassortiment met nog geavanceerdere verwerkingsoplossingen, het verbeteren van onze technologische mogelijkheden en het versterken van onze wereldwijde aanwezigheid, vooral in landen waar dadels sinds kort worden geteeld, zoals Spanje, Australië, de Verenigde Staten, Chili en Mexico."

"We zijn enthousiast over de toekomst en toegewijd om een significante impact te maken in de voedselverwerkende sector. Als u meer wilt weten of met ons wilt samenwerken, nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Laten we samen de toekomst van voedselverwerking vormgeven!" besluit Bakri.

Voor meer informatie:
Noor Bakri
SmartMak
Tel: +90 534 695 76 83
[email protected]
www.smartmak-tr.com

Publicatiedatum: