Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tummers Food Processing Solutions en Kiron Food Processing Technologies kondigen joint venture aan

Tummers Food Processing en Kiron Food Processing lanceren een nieuwe joint venture, Tummers Kiron India Pvt. Ltd., gevestigd in Mumbai, India. Dit partnerschap werd 5 juni onthuld tijdens het Inter Food Tech-evenement in New Delhi, gehouden op de FPT-stand.

In de basis zal Tummers Kiron India opereren als verkoopkantoor en magazijn voor reserveonderdelen, om tegemoet te komen aan de behoeften van de Indiase markt. In de loop van de tijd is de onderneming van plan uit te breiden door een eigen productiefaciliteit op te zetten, waar belangrijke producten van zowel Tummers als Kiron worden vervaardigd. Lennaert van Dijk, Managing Director van Tummers Food Processing Solutions, zal ook fungeren als Managing Director van Tummers Kiron India.

"Deze joint venture is al lange tijd een ambitie voor Tummers. Vertegenwoordigd zijn in India, een snelgroeiende markt met een enorm potentieel, sluit perfect aan bij onze wereldwijde expansiestrategie", aldus Erwin Tummers, CEO van Tummers Food Processing Solutions.

"We zijn verheugd om met Tummers samen te werken en onze krachten en expertise te combineren om superieure voedselverwerkingsoplossingen aan de Indiase markt te bieden", aldus Narinder Kochar, CEO van Kiron Food Processing Technologies.

Voor meer informatie:
Tummers
Ampèreweg 4
4631 SP Hoogerheide
+31 (0)164 61 40 70
[email protected]
www.tummers.nl

Publicatiedatum: