Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SICA Packaging & Robotics en Verduyn verhuizen naar nieuwe locatie

SICA Packaging & Robotics en Verduyn zijn per 1 juni 2024 verhuids naar een nieuwe, grotere locatie aan de Noorddammerweg 109-02, 1187 ZS Amstelveen.

De nieuwe locatie biedt uitgebreide faciliteiten die SICA Packaging & Robotics en Verduyn in staat stellen om hun productiecapaciteit verder uit te breiden en de dienstverlening aan klanten te optimaliseren, zo melden de bedrijven.

"De verhuizing naar ons nieuwe pand biedt ons de ruimte en mogelijkheden die we nodig hebben om verder te groeien en te innoveren," zegt Jeroen Calis, directeur van SICA Packaging & Robotics en Verduyn. "Met deze uitbreiding kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en onze positie in de markt versterken."

SICA Packaging & Robotics is gespecialiseerd in cobotsystemen die ontworpen zijn om de productie-efficiƫntie te maximaliseren en de impact van personeelstekorten te minimaliseren. Verduyn biedt hoogwaardige dienstverlening en oplossingen op het gebied van procesapparatuur, verpakkingsmachines, casepackers, robots, X-ray systemen, horizontale machines voor vlakke zak en pouch, koeltunnels en -systemen en airconditioning systemen voor productieprocessen.

"De keuze voor de nieuwe locatie in Amstelveen is mede ingegeven door de gunstige ligging en de uitstekende bereikbaarheid. Het moderne pand biedt niet alleen meer ruimte voor productie en opslag, maar ook voor kantoorruimtes en trainingsfaciliteiten, wat bijdraagt aan een verbeterde werkomgeving voor alle medewerkers."

Voor meer informatie:
Jeroen Calis
SICA Packaging & Robotics BV / Verduyn BV
0630028352
[email protected]
www.verduyn.nl

Publicatiedatum: