Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Machines van start

Komende twee maanden staat het onderwerp machines centraal in de special-rubriek van AGF. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om steeds slimmere en efficiëntere machines te ontwikkelen en deze aan te passen aan specifieke markten of toepassingen. Ook gebruiksgemak, onderhoud en de veiligheid van machines is een belangrijk onderwerp binnen dit thema.

Foto: Dreamstime

Heb je - of is er - onlangs een nieuwe machine of lijn gerealiseerd bij een bedrijf? Laat het ons weten. Wil je een bijdrage leveren aan deze Special? Voor meer informatie over een bijdrage kun je contact opnemen met de redactie via [email protected].

Promotie
Wil je nog wat extra aandacht en naamsbekendheid genereren? Dit kan door middel van een banner binnen dit prominente specialblok. Adverteren in de AGF-nieuwsbrief kost € 2.460; op de AGF-website sta je voor € 1.500 voor t/m begin augustus in de picture. Het is ook mogelijk om een aantal weken te adverteren. Neem voor de advertentiemogelijkheden contact op met [email protected].

Publicatiedatum: