Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
logistiek oppervlak van 10.000m² en 1.000m² aan kantoorruimte

Eerste kolomzetting Aartsen in Sint-Katelijne-Waver

Op vrijdag 24 mei is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe pand van Aartsen N.V. in Sint-Katelijne-Waver, met de eerste kolomzetting. Deze feestelijke gebeurtenis werd bijgewoond door aannemer Derdaele, architecten, verschillende collega's en de directie van Aartsen.

Het nieuwe pand, dat begin 2025 wordt opgeleverd, is ontworpen met de nieuwste technieken op het gebied van energie en duurzaamheid en zal volledig zelfvoorzienend en energieneutraal zijn. Deze mijlpaal markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Aartsen in België.

Met een logistiek oppervlak van 10.000m² en 1.000m² aan kantoorruimte, biedt het nieuwe pand Aartsen de mogelijkheid om verder te groeien en onze dienstverlening aan klanten verder te optimaliseren. Dit betekent bovendien dat we onze commerciële activiteiten in België aanzienlijk kunnen uitbreiden, wat ook het doel is wat we voor ogen hebben. Klaar zijn voor de groei en verdere ontwikkeling de komende jaren."

"Bij Aartsen hechten we veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers. Daarom zal de nieuwe vestiging van alle gemakken voorzien zijn om een prettige werkomgeving te creëren. Er komt een ruime gezamenlijke eetgelegenheid en professionele in-house gym om onze mensen samen te brengen", vertelt Jasper van der Sandt.

De huidige locatie aan de Strijbroek 14 in Sint-Katelijne-Waver zal binnenkort te koop worden aangeboden. "Met deze uitbreiding zet Aartsen een belangrijke stap voorwaarts in de Belgische markt, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en verdere commerciële ontwikkelingen kunnen stimuleren."

Voor meer informatie:
Jasper van der Sandt
Aartsen
Heilaar-Noordweg 9
4814RR Breda
[email protected]
www.aartsen.com

Publicatiedatum: