Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Charic Fresh Fruits & Vegetables Exporters

Oegandese exporteur ziet grote belangstelling voor avocado's

Charic Fresh Fruit & Vegetables exporteert al vele jaren AGF uit Oeganda en voert een breed assortiment. "We hebben de Jumbo avocado, die oorspronkelijk uit Oost-Afrika komt en veel groter is dan de Hass- of Fuerte-variëteiten. We exporteren al deze variëteiten uit Oeganda, evenals ananas, passiefruit en de appelbanaan die erg klein en zoet is, ook Cavendish bananen en gember, pompoen en bonen," legt Charles Mwirumbi van Charic Fresh Fruits & Vegetables Exporters uit.

"De belangrijkste exportbestemmingen voor onze producten zijn het Midden-Oosten en Zuid-Afrika, maar we exporteren ook naar Europa. Ik zie veel belangstelling voor mijn producten hier bij Macfrut."

"Het avocadoseizoen in Oeganda loopt van juni tot september, er zijn veel mensen die Oegandese avocado's exporteren, bijvoorbeeld Kenianen die ze komen plukken voor de export. Ze worden ook geëxporteerd naar het Midden-Oosten. We telen zelf geen avocado's, maar in plaats daarvan steunen we kleinschalige telers door hen materialen te leveren en training te geven zodat ze goede gewassen kunnen produceren, die we exporteren. We streven ernaar om de beste producten beschikbaar te hebben, terwijl we de lokale gemeenschap steunen en duurzame en verantwoorde teeltpraktijken helpen promoten."

Voor meer informatie:
Charles Mwirumbi
Charic Fresh Fruits & Vegetables Exporters
[email protected]
www.charicfresh.com

Publicatiedatum: