Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom zijn vegetarische maaltijden in vliegtuigen zo slecht?

Foto's van ondermaatse vegetarische maaltijden bij luchtvaartmaatschappijen gaan vaak viraal, wat de inconsistentie in kwaliteit tussen de vervoerders benadrukt. Een opmerkelijk incident betrof een veganistische passagier die slechts fruit en pinda's kreeg op een vertraagde KLM-vlucht, ondanks dat hij een volledige maaltijd had besteld.

Een ander voorbeeld op Reddit toonde een oninspirerend vegetarisch broodje met slechts tomaat en komkommer, wat hilarische reacties uitlokte. In tegenstelling tot sommige luchtvaartmaatschappijen, zoals Emirates, Singapore Airlines en Lufthansa, worden geprezen voor hun hoogwaardige vegetarische opties, waarbij premium ingrediƫnten in allerlei varianten in hun maaltijden worden verwerkt. Deze situatie onderstreept de uiteenlopende benaderingen die luchtvaartmaatschappijen hanteren voor de catering voor vegetariƫrs en veganisten.

Bron

Publicatiedatum: