Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flamingo Personeelsdiensten adopteert eigen rotonde

Tholen - "Hoe maak ik nu het best reclame?", vroeg Wil Nederpel van Flamingo Personeelsdiensten zich af, "en dit idee had ik al een paar jaar. Maar hoe dat moet en of dat kan, dat wist ik natuurlijk ook niet. Dus ik de gemeente bellen, en toen bleek het eigenlijk heel makkelijk en was het zo afgesproken."


De borden zijn gerealiseerd door E2promo

Omdat er driftig gebouwd wordt - er verrijst een compleet nieuwe woonwijk aan de oostkant van De Lier - heeft Gemeente Westland onlangs een verbindingsweg gerealiseerd tussen de Veilingroute (N222) en de Burgemeester Van der Goeslaan (N223). Die is de zgn. Oostelijke Randweg en wordt, zoveel is op voorhand al wel duidelijk, een drukke doorgaande weg.

"In feite is er maar één eis", vervolgt Wil: "Je moet de rotonde zélf onderhouden. Daarom heb ik een schop gekocht, en een schoffel en een paar handschoenen, en eens in de maand zal ik een paar uurtjes de handen uit de mouwen moeten steken. En daarom is die rotonde voor vijf jaar van ons."

Het kost wel iets - een viertal borden, een kleine eenmalige vergoeding en natuurlijk een reeks zaterdagochtenden - maar Wil weet zeker dat menig concullega er alleen maar jaloers op zal zijn. "Flamingo is er in elk geval happy mee en onze naamsbekendheid, die we de laatste tijd sowieso zien groeien, zal er ongetwijfeld bij gebaat zijn."

Flamingo Personeelsdiensten bestaat al bijna 25 jaar en heeft ongeveer 650 mensen in dienst. Sinds oktober vorig jaar is Wil bij het bedrijf gekomen om een stukje business development te doen. Het uitzendbureau heeft vanouds veel klanten in de tuinbouw, maar ziet de laatste jaren ook de belangstelling vanuit de AGF-sector groeien.

Voor meer informatie:
Wil Nederpel
Flamingo Personeelsdiensten
Tel.: 06 39 617 856
www.flamingobv.nl