Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Bartlett rond overname af van Jersey Royal Company

Albert Bartlett heeft met succes de overname van The Jersey Royal Company afgerond, met goedkeuring van de Jersey Competition Regulatory Authority. Deze strategische stap is genomen om een duurzame koers te verzekeren voor het belangrijkste exportproduct van het eiland, de Jersey Royal aardappel. De fusie van deze grote producenten heeft als doel de toekomst van dit product te waarborgen, terwijl ook de klanttevredenheid wordt gehandhaafd.

Albert Bartlett is al sinds 2008 nauw betrokken bij de Jersey-aardappelen, met uitgebreide ervaring op het gebied van zowel teelt als verpakking. The Jersey Royal Company, dat meer dan twee decennia geleden is gereorganiseerd en in 2014 is overgenomen door Produce Investments, gaat nu een nieuw tijdperk in onder de leiding van Albert Bartlett.

De integratie-inspanningen, gericht op het team en de werkzaamheden van The Jersey Royal Company, zullen binnenkort beginnen, in afwachting van een veelbelovend seizoen in 2024. Deze consolidatie wordt verwacht nieuwe kansen te creƫren in de volledige toeleveringsketen.

Bron: jerseyeveningpost.com

Publicatiedatum: