Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

McDonald's frietjesparfum

McDonald's Japan heeft een unieke, tijdelijke parfumcollectie gelanceerd, geïnspireerd door de geuren van hun Franse frietjes. De lijn omvat drie geuren: pruim nori zeewierzout, knoflook zwarte peper mayo-kruiding en de klassieke gezouten McFries. Hoewel de lanceerdata en prijzen niet werden bekendgemaakt, zijn de parfumflesjes creatief ontworpen om hun respectievelijke geuren weer te geven, waarbij de McFries geur het iconische verpakkingsontwerp van McDonald's nabootst, en de andere twee lijken op de verpakking van Shaka Shaka Aardappelen.

Deze aardappelen staan bekend om hun aanpasbare kruiden, die in een zak geschud worden voor smaakverdeling. Deze aankondiging, gedeeld op het X-account (voorheen Twitter) van McDonald's Japan, maakt deel uit van de geschiedenis van het merk in het aangaan van diverse samenwerkingen en het uitbrengen van noviteiten.

Publicatiedatum: