Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ron van Dijck: "Gespecialiseerd in groupagetransport van telers naar Belgische veiling en retail"

Van Dijck Transport neemt 106 jaar oud Van Gool Transport over

Tholen - Van Dijck Transport uit Zundert heeft per 1 maart Van Gool Transport uit 's-Gravenmoer overgenomen. Daarmee komt er na 106 jaar een einde aan Van Gool Transport. Door gebrek aan opvolging kwam Van Gool bij zijn collega uit Zundert uit. Beide transportbedrijven werkten de afgelopen jaren al nauw samen.

"Tien jaar terug ben ik met één auto gestart. Het werk bestond toen uit het vervoer van telers uit de regio naar Sint-Katelijne-Waver. Het geconditioneerd groupagetransport vanuit de teelt naar België is altijd een hoofdactiviteit gebleven. Sindsdien hebben de activiteiten zich uitgebreid naar het avond- en nachttransport naar Belgische retailers. Ook hebben we dagelijks één of twee auto's op Venlo rijden", vertelt Ron van Dijck van Van Dijck Transport.

"Inmiddels bestaat ons eigen wagenpark uit zeven vrachtwagens. Al de trailers zijn voorzien van een een laadklep en zijn standaard uitgerust met een elektrische pompwagen. Ook zijn we in het bezit van meerdere huiftrailers. Daarnaast werken we in de zomer met acht en in de winter met vier vaste charters. Nu krijgen we er een viertal auto's van Van Gool Transport bij."

"We werkten de laatste jaren al met elkaar samen door elkaar wat werk toe te schuiven als het aanbod bij één van de bedrijven teveel werd. We waren allebei vooral actief in het korte transportwerk. Vorig jaar heb ik de Belgische activiteiten van Van Gool al overgenomen. Nu nemen we het bedrijf definitief over. Voor ons is het een mooie kans. Als je meer kunt bundelen, kun je rendabeler werken", besluit Ron.

Voor meer informatie:
Ron van Dijck
Van Dijck Transport
Meirseweg 39a
4881 MJ Zundert
Tel: 076-8500850
info@vandijcktransport.nl
www.vandijcktransport.nl