Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse vrouw eet bieten bij ontbijt, lunch en diner

Een Amerikaanse reiziger genaamd Sammy heeft een passie ontwikkeld voor rode bieten sinds ze naar Australiƫ verhuisde. Ze verwerkt ze in elke maaltijd en voegt ze zelfs toe aan haar ochtendkoffie. Sammy beschrijft haar liefde voor rode bieten als intens, omdat ze nog nooit zoiets had geproefd. Rode bieten zijn nu een essentieel onderdeel van haar dieet geworden, genoten in verschillende vormen, van ontbijt tot diner. Ondanks de grappen van haar vrienden, blijft Sammy's liefde voor de smaak, kleur en textuur van de groente onveranderd.

De populariteit van rode bieten in Australiƫ wordt verondersteld terug te gaan tot na de Eerste Wereldoorlog. Het werd een belangrijk onderdeel van het Australische dieet, vooral in de jaren '50 en '60, en werd zelfs toegevoegd in de McDonald's "All Australian burger" in de jaren '70.

Bron

Publicatiedatum: